Vacature Account manager regio Leuven / Vilvoorde

Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar extra ondersteuning voor onze verkoopafdeling. Je wordt verantwoordelijk voor een bestaande klantenportefeuille en de uitbouw van het klantenbestand in de regio Leuven / Vilvoorde. Je behandelt prijsvragen en zal ook actief prospectie doen naar nieuwe klanten.

Beschik jij over de nodige skills?

●  Je hebt de verkoop in je bloed zitten en het geeft je een kick om op korte termijn resultaten te bereiken.

●  Je bent een flexibel, enthousiast persoon die in staat is om mensen te overtuigen en de filosofie van Afval Alternatief uit te stralen.

●  Je houdt ervan veel prospectie te doen (10 tot 20 bezoeken per dag). Je beheert je eigen klantenportefeuille en volgt de evoluties bij je klanten op de voet.

●  Je tracht problemen te voorkomen en tracht ze op te lossen wanneer ze zich voordoen. Je denkt mee in de geest van een jong bedrijf.

●  Een bachelordiploma is een pluspunt maar geen vereiste. Je hebt wel minimum een eerste werkervaring in de buitendienst achter rug.

●  Belangrijk is dat je ook beschikt over een goed netwerk en tevens een topper bent in het leggen van relaties.

●  Je beschikt over een goede kennis van het Nederlands.

Heb je interesse om deel uit te maken van ons team? Stuur ons dan jouw CV en motivatiebrief naar sollicitatie@afvalalternatief.be en we nemen binnen de week contact met je op.

Over ons

Afval Alternatief is een jong bedrijf maar heeft ondertussen zijn plaats in de markt veroverd. Elke klant is voor ons belangrijk en verdient een persoonlijke aanpak. Samen met de klant wordt een analyse gemaakt van zijn afvalstromen en wordt er steeds gestreefd naar duurzame en kostenbesparende oplossingen. We bieden een snelle, flexibele en correcte service waarbij we trachten mee te evolueren met onze klanten en hun afvalproductie.

Ons kantoor bevindt zich in Dessel. We werken met een decentrale operationele structuur waarbij onze vrachtwagens verspreid staan over onze regio. Niet alleen trachten we zo de milieu impact te beperken maar op deze manier kunnen we snel schakelen en steeds een flexibele dienstverlening garanderen.

Afval Alternatief heeft ondertussen een mooi parcours afgelegd. Als erkenning werden we begin 2020 verkozen tot Ambassadeur van Antwerpen voor de Trends Gazellen Kleine Bedrijven. We hebben de ambitie om deze groei de komende jaren door te zetten en onze regio strategisch uit te breiden.

Solliciteer voor deze vacature

Sollicitatieformulier

Hidden
Op welke manier wenst u dat wij contact met u opnemen?(Vereist)
Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 10 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.